Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Θέλουμε να προσφέρουμε μέσω της Τεχνογνωσίας και των Προϊόντων μας οικονομικές και εύκολες λύσεις για τον τελικό καταναλωτή και τον επαγγελματία. Ο απώτερος σκοπός μας είναι το κάθε νοικοκυριό στην ΕΛΛΑΔΑ να έχει δωρεάν ζεστό νερό καθ’όλη τη διάρκεια του έτους μέσω των κορυφαίων Ηλιακών Θερμοσίφωνων μας.

Η Προσέγγιση μας

Όπως και οι Πελάτες μας είμασταν και είμαστε και εμείς πελάτες. Μετά από πολύ μεγάλη έρευνα προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον στόχο ενός ολοκληρωμένου, ποιοτικού και οικονομικού Προϊόντος το οποίο να μπορεί ο καθένας να αγοράσει και να χρησιμοποιεί. Από τον πιο επαγγελματία έως και τον απλό καταναλωτή. Αυτό το Προϊόν ή Προϊόντα προσφέρουμε μέσω της σελίδας μας όπου μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ χιλιάδων κατηγοριών και προϊόντων για να βρείτε αυτό το οποίο σας ταιριάζει.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Η ηλιακή ακτινοβολία, η καθαρή και αστείρευτη αυτή πηγή ενέργειας είναι ο κύριος άξονας γυρω απο τον οποίο στρέφεται και δραστηριοποιείται εδώ και 34 χρόνια η STIBETHERM S.A..Η εταιρία είναι μία βιομηχανική μονάδα με έδρα την ΒΙ.ΠΕ. στο Σταυροχώρι Κιλκίς και στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 13.000τ.μ. σε οικόπεδο 27.000τ.μ.. Ιδρύθηκε , ως STIEBEL ELTRON HELLAS SA , το έτος 1974 από την STIEBEL ELTRON INTERNATIONAL GMBH/GERMANY με σκοπό την παραγωγή και εμπορία ηλιακών θερμικών συστημάτων.

Με την εμπειρία 60 χρόνων, στον τομέα της παραγωγής ζεστού νερού, που είχε η Γερμανική εταιρεία, προίκισε την ελληνική εταιρεία με την κατάλληλη τεχνογνωσία καθιερώνοντάς την σαν ηγέτιδα στον χώρο της παραγωγής ηλιακών θερμικών συστημάτων στην Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα η εταιρία καθιερώθηκε γρήγορα τόσο στην ελληνική αγορά όσο και την ευρωπαϊκή.

Το έτος 2000 η εταιρεία εξαγοράσθηκε από την ELITHERM SA, εταιρεία ηγέτιδα στον τομέα της Θέρμανσης και των πλαστικών προφίλ. Τα τελευταία χρόνια , από το 2000 έως σήμερα, έχουν επενδυθεί περισσότερα από 6 εκατ.€ σε μηχανολογικό εξοπλισμό καθιστώντας την εταιρεία σε μία καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα παραγωγής ηλιακών θερμοσιφώνων, ηλιακών συλλεκτών καθώς και φωτοβολταικων πλαισιων (modules).

Τα φωτοβολταικα πλαισια κατασκευαζονται με την βοηθεια συγχρονης αυτοματης γραμμης παραγωγης απο τη Ιαπωνια που εγκατασταθηκε το ετος 2009 στην STIBETHERM. Η ποιοτητα του τελικου προιοντος ελεγχεται σε τεσσερις φασεις της παραγωγικης διαδικασιας και ετσι παραγονται φωτοβολταικα modules με αριστη ποιοτητα που ανταγωνιζονται ισαξια με ολα τα modules στον κοσμο, τοσο απο την Ευρωπη οσο και απο την Κινα.

Η STIBETHERM παράγει και διαθέτει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες όπως: Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Συρία, Μαρόκο, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Ουγγαρία κ.α.

Πιστή στις παραδόσεις της Γερμανικής ποιότητας, η εταιρία πληροί τους όρους του ΕΝ ISO 9001:2000, καθώς και τα προϊόντα της πληρούν τις προδιαγραφές CE, DIN, ELOT, ISO 9459- 2, ISO 9806-1, ISO 9806-2, EN 12975-2, EN12976-2.

Ηλιακα Θερμικα Συστηματα

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα ενεργητικό ηλιακό σύστημα που ζεσταίνει νερό χρησιμοποιώντας την ηλιακή ακτινοβολία. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στις χώρες που έχουν ηλιοφάνεια, όπως για παράδειγμα ολες οι χώρες της κεντρικης Ευρωπης και ιδιαιτερα στην Ελλάδα.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μια απ’ τις “καθαρότερες” και πιο αποδοτικές συσκευές που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στη διάρκεια ζωής του ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξοικονομεί περίπου 3.200 € (δυο χιλιάδες διακόσια) απ’ τους λογαριασμούς ρεύματος σε τιμές 2012, ενώ αποφεύγεται η έκλυση περίπου 30 ton CO2 (τριάντα τόνων διοξειδίου του άνθρακα) στην ατμόσφαιρα. Κάθε ντους με νερό από ηλιακό θερμοσίφωνα ισοδυναμεί με τρία κιλά διοξειδίου του άνθρακα λιγότερα στην ατμόσφαιρα

Καλάθι αγορών
STEL HELLAS SA
Scroll to Top