Επισκοπηση Εταιριας

Previous

Η ηλιακή ακτινοβολία, η καθαρή και αστείρευτη αυτή πηγή ενέργειας είναι ο κύριος άξονας γυρω απο τον οποίο στρέφεται και δραστηριοποιείται εδώ και 34 χρόνια η STIBETHERM S.A..Η εταιρία είναι μία βιομηχανική μονάδα με έδρα την ΒΙ.ΠΕ. στο Σταυροχώρι Κιλκίς και στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 13.000τ.μ. σε οικόπεδο 27.000τ.μ.. Ιδρύθηκε , ως STIEBEL ELTRON HELLAS SA , το έτος 1974 από την STIEBEL ELTRON INTERNATIONAL GMBH/GERMANY με σκοπό την παραγωγή και εμπορία ηλιακών θερμικών συστημάτων. 

Με την εμπειρία 60 χρόνων, στον τομέα της παραγωγής ζεστού νερού, που είχε η Γερμανική εταιρεία, προίκισε την ελληνική εταιρεία με την κατάλληλη τεχνογνωσία καθιερώνοντάς την σαν ηγέτιδα στον χώρο της παραγωγής ηλιακών θερμικών συστημάτων στην Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα η εταιρία καθιερώθηκε γρήγορα τόσο στην ελληνική αγορά όσο και την ευρωπαϊκή. 

Το έτος 2000 η εταιρεία εξαγοράσθηκε από την ELITHERM SA, εταιρεία ηγέτιδα στον τομέα της Θέρμανσης και των πλαστικών προφίλ. Τα τελευταία χρόνια , από το 2000 έως σήμερα, έχουν επενδυθεί περισσότερα από 6 εκατ.€ σε μηχανολογικό εξοπλισμό καθιστώντας την εταιρεία σε μία καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα παραγωγής ηλιακών θερμοσιφώνων, ηλιακών συλλεκτών καθώς και φωτοβολταικων πλαισιων (modules). 

Τα φωτοβολταικα πλαισια κατασκευαζονται με την βοηθεια συγχρονης αυτοματης γραμμης παραγωγης απο τη Ιαπωνια που εγκατασταθηκε το ετος 2009 στην STIBETHERM. Η ποιοτητα του τελικου προιοντος ελεγχεται σε τεσσερις φασεις της παραγωγικης διαδικασιας και ετσι παραγονται φωτοβολταικα modules με αριστη ποιοτητα που ανταγωνιζονται ισαξια με ολα τα modules στον κοσμο, τοσο απο την Ευρωπη οσο και απο την Κινα. 

Η STIBETHERM παράγει και διαθέτει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες όπως: Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Συρία, Μαρόκο, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Ουγγαρία κ.α. 

Πιστή στις παραδόσεις της Γερμανικής ποιότητας, η εταιρία πληροί τους όρους του ΕΝ ISO 9001:2000, καθώς και τα προϊόντα της πληρούν τις προδιαγραφές CE, DIN, ELOT, ISO 9459- 2, ISO 9806-1, ISO 9806-2, EN 12975-2, EN12976-2.